Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:БД бібліографічних описів статей з періодичних видань (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=м'ясо<.>)
Общее количество найденных документов : 26
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-26 
1.
Б 79365
   36.92
   Л 65


    Лихачёва, Екатерина Ивановна.
    Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособ. / О.В. Юсова. - М. : Альфа-М : ИНФРА-М, 2009. - 301 с. : ил. - (ПРОФИль). - Библиогр.: с. 299-301. - ISBN 978-5-98281-166-0 (в пер.) : 122 грн 28 к.
ББК 36.92-9я723
Рубрики: харчові продукти
   ковбаси

   м'ясо

   м'ясні продукти


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
В 9136
   36.99
   П 78


   
    Про мясо [Текст] / ред. А. Туровская. - Москва : Эксмо, 2009. - 255 с. : ил. - (Книга Гастронома). - ISBN 978-5-699-30167-6 : (в пер.) : 343 грн 52 к.
ББК 36.992.3
Рубрики: Страви
   М'ясо

   М'ясні продукти

   М'ясні страви


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 87577
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріела Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [Текст] : навч.посіб. / Габріела Олександрівна Бірта ; Полтав.ун-т екон.і торг. - К. : Центр учб.л-ри, 2011. - 146 с. - Бібліогр.: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 93 грн.
ББК 36.92-9я73
Рубрики: м'ясні продукти
   м'ясо

   м'ясні копченості

   товарознавство


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Полтав.ун-т екон.і торг.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

4.
В 10333
   36.9
   Р 17


   
    Разделка мяса [Текст] / А. Г. Забашта, М. В. Молочников, И. А. Подвойская, А. С. Ефремова. - М. : КолосС, 2010. - 455 с. : ил. - ISBN 978-5-9532-0709-6 : (в пер.) : 984 грн.
ББК 36.920.1
Рубрики: м'ясо
   м'ясні продукти

   м'ясне виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)
Найти похожие

5.
Б 91840
   36
   Р 59


    Рогожин, Василий Васильевич.
    Биохимия молока и мяса [Текст] : учебник / Василий Васильевич Рогожин . - СПб. : ГИОРД, 2012. - 454 с. : ил. - Библиогр.: с.449-454. - ISBN 978-5-98879-126-3 : (в пер.) : 702 грн.
ББК 36-1я73
Рубрики: біохімія
   молоко

   молочні продукти

   м'ясо

   м'ясні продукти

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ДПСГ (1)
Свободны: ДПСГ (1)
Найти похожие

6.
Б 87576.
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу ; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Київ : Центр учб. літ, 2016. - 163 с. : іл. - Бібліогр.: с.162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 114 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: Харчові продукти
   М'ясо

   М'ясні продукти

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики м’яса сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини. М’ясо – джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Навчальний посібник розкриває значення основних видів сільськогосподарських тварин і птиці для виробництва м’ясних продуктів, з високими споживними властивостями і забезпечення населення м’ясною продукцією високою якістю.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Бургу, Юрій Георгійович; Вищ. навч. закл. УКООПСПІЛКИ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

7.
Б 99326
   36.92
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова ; Львів. комерц. акад. - 2-ге вид. пероб. та допов. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 378 с. - Бібліогр.: с.373-375. - ISBN 978-966-364-787-6 : 235 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: М'ясо
   М'ясні продукти

   Товари

   Продовольчі товари

Аннотация: Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Львів. комерц. акад.
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
Б 87577.
   36.9
   Б 64


    Бірта, Габріела Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Габріела Олександрівна Бірта ; Вищ. навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Київ : ЦУЛ, 2016. - 144 с. - Бібліогр. : с. 143-146. - ISBN 978-966-882-8 : 105 грн.
УДК
ББК 36.92-9я73
Рубрики: Товарознавство
   М'ясні продукти

   м'ясні страви

   Навчальні видання для вищої школи

   М'ясо

Аннотация: Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики продукції свинарства. Свинина відрізняється високою калорійністю, здібністю добре консервуватися, багата повноцінним білком, складом незамінних амінокислот, мінеральними речовинами та вітамінами групи В. Розвязання проблеми вирощування високоякісної свинини є питанням надто актуальним і потребує комплексного підходу не тільки до виробництва, але й до впровадження потрібної системи контролю за якістю мяса і сала.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Вищ. навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

9.
Б 99558
   36.9
   Т38


   
    Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст] : підручник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Людмила Василівна Пешук, Марина Олександрівна Янчева, Олександра Ізидорівна Гащук, Станіслав Григорович Кириченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : ЦУЛ, 2017. - 295 с. : іл. - Бібліогр. : с. 289-292. - ISBN 978-617-673-524-3 : 170 грн.
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти
   Харчові продукти

   М'ясо

   М'сне виробництво

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Підручник є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких , мисливських і промислових тварин в технологіях мясних продуктів

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Пешук, Людмила Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Найти похожие

10.
   6П8.7
   А 46


    Александрова, Татьяна Ивановна.
    Новые и улучшенного качества мясопродукты [Текст] / Татьяна Ивановна Александрова, Лидия Григорьевна Синицына. - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 144 с. - Библиогр.: с. 138. - 36 к.
РУБ 6П8.74
Рубрики: Техніка
   М'сна промисловість

   Технології виробництва

   Рецептура

   М'ясо

   Вироби


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Синицына, Лидия Григорьевна ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-20   21-26 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)