Б 60257
   36.81
   Б 74


    Богомолов, О.В.
    Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / О.В.Богомолов,П.В.Гурський,В.П.Богомолова. - Х. : Еспада, 2005. - 429,[1] с. - ISBN 5-7763-1289-2 : (в опр.): 34 грн.
ББК 36.81-5-02я73
Рубрики: харчові підприємства
т/о
Свободных экз. нет

Б 65951
   38.7
   Н 65


    Никуленкова, Тамара Трофимовна.
    Проектирование предприятий общественного питания : учеб. пособие для высш. учеб. заведений / Тамара Трофимовна Никуленкова, Галина Михайловна Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. - Москва : КолосС, 2006. - 246,[1] с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 245. - ISBN 5-9532-0206-7 : (в пер.) : 72 грн 50к.
ББК 38.712.5-02я73
Рубрики: Харчові підприємства

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Ястина, Галина Михайловна; под ред.Т.Т.Никуленковой т/о
Свободных экз. нет

Б 83164
   36
   Б 91


    Бурашников, Юрий Михайлович.
    Производственная безопасность на предприятиях пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов / А. С. Максимов, В. Н. Сысоев. - М. : Дашков и К, 2011. - 519 с. : ил. - Библиогр.: с. 519. - ISBN 978-5-394-00966-2 : (в пер.) : 181 грн 78 к.
ББК 36н6я73
Рубрики: харчові підприємства
   харчові виробництва

   безпека


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Документів виробничого і природничо-наукового профілю
Свободных экз. нет

Б 83797
   36.95
   П 79


   
    Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства [Текст] : учеб. пособие / Л.В. Голубева и др. . - СПб. : ГИОРД, 2010. - 285 с. : ил. - Библиогр.: с. 284-285. - ISBN 978-5-98879-115-7 : (в пер.): 275 грн 43 к.
ББК 36.95-4я73+38.721.7-02я73 + 38.721.7-02я73
Рубрики: молочне виробництво
   харчові виробництва

   харчові підприємства


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ДПСГ
Свободных экз. нет

Б 86133
   36.8
   З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський та ін.; Нац. технічний ун-т "Харків політехн. ін-т". - К. : Центр учб. л-ри, 2011. - 831 с. : ілюстр. - Бібліогр.: с.814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : (в опр.) : 208 грн.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: харчові виробництва
   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

В 10279-1
   36
   Т 33


    Теоретические основы пищевых технологий [Текст] : в 2 кн. / отв. ред. В. А. Панфилов. - М. : Колосс, 2009 - .
   Кн. 1. - 608 с. - Библиогр. в конце гл. - ISBN 978-5-9532-0764-5 : (в пер.) : 1179 грн.
ББК 36-1+36.81 + 36.81
Рубрики: харчові виробництва
   харчова промисловість

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

Б 89231
   36.8
   Х-70


    Хозяев, Игорь Алексеевич.
    Проектирование технологического оборудования пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / Игорь Алексеевич Хозяев . - СПб. : Лань, 2011. - 271 с. : ил. - (Учебники для вузов. Специальная литература). - Библиогр.: с. 267-268. - ISBN 978-5-8114-1146-7 : (в пер.) : 362 грн.
ББК 36.81-5-02я73
Рубрики: харчові підприємства
   харчові виробництва

   технологічні машини

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

В 10346
   38.7
   Т 41


    Тимошенко, Николай Васильевич.
    Проектирование. строительство и инженерное оборудование предприятий мясной промышленности [Текст] / Николай Васильевич Тимошенко , А. В. Кочерга, Г.И. Касьянов . - СПб. : ГИОРД, 2011. - 503 с. - ISBN 978-5-98879-117-1 : (в пер.) : 582 грн.
ББК 38.721.7я73
Рубрики: будівництво
   промислове будівництво

   харчові підприємства

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Кочерга, А.В.; Касьянов , Г.И.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

Б 89325
   38.7
   Г 94


    Гулак, Людмила Ивановна.
    Проектирование производственных зданий пищевых предприятий [Текст] : учеб. пособие / Людмила Ивановна Гулак, И. Н. Матющенко, А. М. Гавриленков. - Санкт-Петербург : Проспект Науки, 2009. - 399 с. : ил. - ISBN 978-5-903090-27-3 (в пер.) : 844 грн.
ББК 38.721.7-02я73
Рубрики: Будівництво
   Харчові підприємства

   Промислове будівництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Матющенко, И.Н.; Гавриленко, А.М.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

В 10322-1
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн. 1. - 607 с. : ил. - ISBN 978-5-9532-0509-2 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

В 10279-2
   36
   Т 33


    Теоретические основы пищевых технологий [Текст] : в 2 кн. / отв. ред. В. А. Панфилов. - М. : Колосс, 2009 - .
   Кн.2. - 1407 с. - Библиогр. в конце гл. - ISBN 978-5-9532-0766-9 : (в пер.) : 1523 грн.
ББК 36-1+36.81 + 36.81
Рубрики: харчові виробництва
   харчова промисловість

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

В 10322-2
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн.2. - 1454 с. : ил. - ISBN 978-5-9532-0510-8 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

В 10322-3
   36.81
   М 38


    Машины и аппараты пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов : в 3 кн. / под ред. В. А. Панфилова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : КолосС, 2009 - . - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
   Кн.3. - 2007 с. : ил. - Библиогр.: с.2006-2007. - ISBN 978-5-9532-0754-6 : (в пер.) : 929 грн.
ББК 36.81-5я73
Рубрики: харчове обладнання
   харчові виробництва

   харчові підприємства

   хіміко-технологічні процеси

   навчальні видання для вищої школи


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет

Б 91558
   65.9(4УКР)
   Б 48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Технічне забеспечення підприємства [Текст] : навч.посіб.для вузів / Олександр Вікторович Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька. - Суми : Унів. кн., 2012. - 335 с. : ілюстр. - Бібліогр.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : (в опр.): 211 грн.
ББК 65.9(4УКР)41-571я73
Рубрики: заготівля
   переробка

   харчові підприємства

   Україна

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Вахтін, С.Р.; Дрогомирецька, М.І.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

Б 92205
   36
   К 56


    Ковалёва, Ирина Павловна.
    Методы исследования свойств сырья и продуктов питания [Текст] : учеб .пособие для вузов / Ирина Павловна Ковалёва , И. М. Титова, О. П. Чернега. - СПб. : Проспект Науки, 2012. - 150 с. - Библиогр.: с. 134-136. - ISBN 978-5-903090-67-9 : 514 грн.
ББК 36-1я73
Рубрики: харчові підприємства
   методи дослідження


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Титова, И. М.; Чернега, О. П.
Экземпляры всего: 1
ВПНД (1)
Свободны: ВПНД (1)

   6п7.5кр
   Р 97


    Рюмин, Владимир Владимирович.
    Устройство небольшого завода для кустарной добычи растительных жирных масел [Текст] : практ. рук. для устройства маслобойного завода с указанием сметы на оборудование такового и производства в нем кустарной добычи растительных жирных масел / Владимир Владимирович Рюмин. - С. Петербург : Изд. книгоизд-ва "Друг Кустаря", 1910. - 27 с. - Б. ц.
РУБ 6п7.572кр
Рубрики: Харчові виробництва
   Харчові підприємства

   Харчові масла

   Олії


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ, ДПК
Свободных экз. нет

   6П8
   Ж 15


    Жадан, Виктор Захарьевич.
    Теплофизические основы хранения сочного растительного сырья на пищевых предприятиях [Текст] / Виктор Захарьевич Жадан . - Москва : Пищевая промышленность, 1976. - 240 с. - Библиогр.: с. 224-232. - (В пер.) : 1 р. 82 к.
РУБ 6П8
Рубрики: Техніка
   Харчові підприємства

   Зберігання

   Сировина


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет

Б 100919.
   664
   Ж 73


   
    Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Унів. кн., 2019. - 278 с. - Бібліогр.: с.260-277. - ISBN 978-966-680-781-9 : 135 грн.
УДК
Рубрики: Жири
   Харчові жири

   Харчові підприємства

   Харчові виробництва

Аннотация: У монографії висвітлено результати наукових досліджень авторів щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано зміни, які відбуваються в жирах у процесі виробництва продукції. Для фахівців у галузі харчової промисловості, аспірантів, студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шильмана, Л. З. \за заг. ред.\
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)

Б 105030
   331
   В 65


    Войналович, Олександр Володимирович.
    Охорона праці в галузі (харчові технології) [Текст] : підруч. для спец. "Харчові технології", спец. "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" / Олександр Володимирович Войналович, Євгенія Іванівна Марчишина ; Нац. ун-т біоресупсів і природокористування України. - Київ : ЦУЛ, 2018. - 581 с. : іл. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 383 грн.
УДК
Рубрики: Охорона
   Харчові підприємства

   Рибні продукти

   Виробничий шум

Аннотация: У підручнику представлено вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів. Описано організаційні засади та документальне забезпечення функціонування системи управління охороною праці, вимоги безпеки на різноманітних технологічних процесах обробляння риби та інших водних біоресурсів, особливості забезпечення електро- і пожежної безпеки на підприємствах галузі. Підручник призначено студентам спеціальності «Харчові технології», а також для керівників та інших посадових осіб, які відповідають за безпеку виконання робіт на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Марчишина, Євгенія Іванівна; Нац. ун-т біоресупсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)

Б 105547
   005
   І-62


   
    Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації підприємтсв та об'єднань [Текст] : монографія / С. В. Поздняков [та ін.] ; Вищ. навч. закл. "Міжрегіонал. акад. упр. персоналом", Нац. ун-т харч. технологій, Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Херсон : Олді-плюс, 2018. - 348 с. - Бібліогр.: с.338-347. - ISBN 978-966-289-183-6 (в опр.) : 235 грн.
УДК
Рубрики: Інформаційні системи
   Інформаційно-керуючі системи

   Харчові підприємства

   Україна
Аннотация: У монографії розглянуто теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях. В роботі розроблено та рекомендовано до впровадження концепцію інжинірингу (формування) системи внутрішньоуправлінської інформації підприємств та об`єднань у ринкових умовах, яку можуть використовувати фахівці підприємств для вироблення власної оптимальної моделі системи з метою забезпечення управлінських потреб. Обґрунтовано комплексний метод технології впровадження системи внутрішньоуправлінської інформації підприємства. Для вирішення завдання відбору програмного продукту у процесі автоматизації систем внутрішньоуправлінської інформації запропоновано використовувати розроблений критерій оцінки рівня якості. Розроблено модель системи внутрішньоуправлінської інформації з урахуванням специфіки діяльності виробничої корпорації харчової галузі.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Поздняков, С. В.; Кузьмін, О. В.; Кійко, В. В.; Акімова, Л. М.; Вищ. навч. закл. "Міжрегіонал. акад. упр. персоналом"; Нац. ун-т харч. технологій; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)