6П8 Г 77 Граников, Д. А. Советский сыр [Текст] / Д. А. Граников. - М. : Пищепромиздат, 1947. - 409 с. : ил. - (В пер.): 30 р. Рубрики: сири молочні продукти сироварство молочні виробництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
6П8.7 В 17 Ван-Слайк Сыр [Текст] : рук. по пр-ву американ. сыра Чеддар и некоторых др. разновидностей сыра / Ван-Слайк ; В. Прайс ; пер. с англ. И.П. Ивановой и В.С. Сандомирской ; под ред. Д.А. Граникова. - пересмотр. и доп. изд. 1936 г. - М. ; Л. : Пищепромиздат, 1938. - 231 с. - (В пер.) : 4 р. Рубрики: сири молочні продукти сироварство молочне виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ Свободных экз. нет |
Б 99413 36.9 С 30 Семёнова, Светлана Владимировна. Вкусный сыр [Текст] / Светлана Владимировна Семёнова. - Харьков : Клуб семейн. досуга, 2016. - 318, [1] с. : ил. - На пер. в подзаг. : Сулугуни. Брынза. Адыгейский, плавленный, копченый. . - ISBN 978-617-12-0529-1 : (в пер.) : 110 грн.
Рубрики: Сири Молочні продукти Сироварство Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1), ЗРФ Свободны: ДЕТ (1) |
Б 100927 637 Т 38 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / ред.: П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Унів. кн., 2016. - 158 с. : іл. - Бібліогр. : с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 108 грн.
Молочні продукти Сироварство Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова Доп.точки доступа: Гурського, П. В. \ред.\; Перцевого, Ф. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ДЕТ (1) Свободны: ДЕТ (1) |
6П8.7 Б 73 Богданова, Генриетта Ивановна. Домашний сыр [Текст] / Генриетта Ивановна Богданова . - Москва : Пищевая промышленность, 1979. - 88 с. - (Качество и ассортимент). - Библиогр.: с. 83-85. - 25 к. Рубрики: Техніка Молочна промисловість Сироварство Домашній сир Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 В 38 Вессер , Роже . Технология получения и переработки молока [Текст] / Роже Вессер ; пер. с француз. Н. Л. Суслович ; ред. В. П. Похваленский . - Москва : Колос, 1971. - 480 с. - Библиогр. в конце глав. - (В пер.) : 2 р. 63 к. Рубрики: Техніка Навчальні видання Молочна промисловість Молоко--виробництво Молоко--переробка Масло Сироварство Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Суслович, Н. Л. \пер. с француз.\; Похваленский , В. П. \ред.\ ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Г 77 Граников, Дмитрий Анатолиевич. Советский сыр [Текст] / Дмитрий Анатолиевич Граников. - 1972 : Пищевая промышленность, 1972. - 248 с. - Библиогр.: с. 242-246. - (В пер.) : 1 р. 37 к. Рубрики: Техніка Молоко-молочні продукти Сироварство Технологічні процеси Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Д 19 Данченков, Михаил Борисович. Повышение эффективности производства сыров [Текст] / Михаил Борисович Данченков , Анатолий Георгиевич Тарада . - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 216 с. - Библиогр.: с. 215. - (В пер.) : 72 к. Рубрики: Техніка Сироварство Ефективність Виробництво Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Тарада , Анатолий Георгиевич ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Д 46 Диланян, Завен Христофорович. Сыроделие [Текст] / Завен Христофорович Диланян . - Изд. 3-е, перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 280 с. - Библиогр.: с.278-279. - (В пер.) : 1 кр. 40 к. Рубрики: Техніка Сироварство Теоретичні основи Технології виробництва Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 Д 62 Доильницын, Г. В. Сыр со знаком качества [Текст] : из опыта работы Ленинградского сыродельного комбината / Г. В. Доильницын . - Москва : Пищевая промышленность, 1975. - 87 с. - (Обмен передовым опытом). - 34 к. Рубрики: Техніка Сироварство Технології виробництва Обладнання Досвід роботи Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 М 15 Макарьин, Александр Михайлович. Производство мягких сыров [Текст] / Александр Михайлович Макарьин . - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая промышленность, 1971. - 128 с. - Библиогр.: с. 126. - 31 к. Рубрики: Техніка Сироварство М'які сири Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 М 37 Мачтин, Дмитрий Иванович. Контроль использования сырья на маслодельных и сыродельных заводах [Текст] / Дмитрий Иванович Мачтин . - Москва : Пищевая промышленность, 1971. - 80 с. - 31 к. Рубрики: Техніка Олійно-жирова промисловість Сироварство Контроль якості Сировина Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
6П8.7 П 83 Протопопов, Игорь Иванович. Автоматизация процессов производства сыра [Текст] / Игорь Иванович Протопопов . - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 136 с. - Библиогр.: с. 129-130. - 45 к. Рубрики: Техніка Автоматизація Сироварство Технологічні процеси Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ Свободных экз. нет |
Б 100927. 637 Т 38 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Унів. кн., 2019. - 157 с. : іл. - Бібліогр. : с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 90 грн.
Молочні продукти Сироварство Харчові виробництва Молочне виробництво Харчові продукти Хіміко-технологічні процеси Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Гурського, П. В. \ред.\; Перцевого, Ф. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ОК/ДЕТ (1) Свободны: ОК/ДЕТ (1) |