Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Ростовський, Володимир Сергійович$<.>)
Общее количество найденных документов : 16
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-16 
1.
Б 68643
   36.99
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування.Загальна частина [Текст] : навч.посіб.для вищ.навч.закл. / Володимир Сергійович Ростовський. - К. : КОНДОР, 2006. - 197 с. - Бібліогр.: с.196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 25 грн 50к.
УДК
ББК 36.99-06я73
Рубрики: громадське харчування

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
Б 76662
   65.9(4УКР)3
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посіб. / Володимир Сергійович Ростовський, Н. В. Олейник. - К. : Кондор, 2009. - 134 с. - ISBN 978-966-351-234-1 : 42 грн
ББК 65.9(4УКР)306.7-85 я 73+65.306.7-85 я73
Рубрики: харчові виробництва-харчові продукти-ресурсозбереження

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Олейник, Н.В. ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 77527
   87.25
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Володимир Сергійович Ростовський, Н. В. Дібрівська. - Київ : Центр учб. літ., 2009. - 95 с. - ISBN 978-966-364-873-6 : 36 грн
УДК
ББК 87.252 я73
Рубрики: Наукові дослідження
   Наукова діяльність

   Техніка


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Н.В. ЗРФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Б 78863
   65.9(4уКР)42
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Барна справа [Текст] : підруч.для студ.вищ.навч.закл. / С.М.Шамаян . - К. : Центр учб.л-ри, 2009. - 396 с. - Бібліогр.: с. 396. - ISBN 978-966-364-878-1 : (в опр.): 105 грн.
ББК 65.9(4УКР)422.4я73+65.422.4я73
Рубрики: установи громадського харчування

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Б 75762
   36.81
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Системи технологій харчових виробництв [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Володимир Сергійович Ростовський, Анатолій Володимирович Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 254 с. - Бібліогр.: с.252 - 254. - ISBN 987-966-351-080-4 : 42 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: харчові виробництва-харчові підприємства- технологія

Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Колісник, Анатолій Володимирович ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
Б 79478
   36.9
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Збірник рецептур [Текст] / Володимир Сергійович Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : ЦУЛ, 2010. - 323 с. - ISBN 978-966-364-995-5 (в опр.) : 120 грн.
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня українська
   Кулінарія

   Страви


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Н.В.; Пасенко, В.Ф. ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
Б 82783
   36.8
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / О.В.Новікова. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573 с. : табл. - Бібліогр.: с. 468. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : (в опр.): 120 грн.
УДК
ББК 36.865я73
Рубрики: борошняні вироби
   кондитерські вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
Б 78863.
   65.9(4УКР)42
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Барна справа [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Володимир Сергійович Ростовський, Сергій Маісович Шамян. - 2-ге вид. - Київ : Центр учб. літ., 2016. - 395 с. - ISBN 978-966-364-878-1 : 198 грн.
ББК 65.9(4УКР)422.4я73 + 65.422.4я73
Рубрики: Ресторани
   Установи громадського харчування

   Ресторанно-готельний бізнес

   Навчальні видання для вищої школи

   Україна
Аннотация: у звязку із західноєвропейською інтеграцією України та вступом до СОТ швидкого розвитку набуває в Україні туристична індустрія, курортна діяльність. Тому в багатьох ВНЗ, технічних та кулінарних училищах планується підготовка спеціалістів, бакалаврів із нової спеціальності 6.140101 Готельно-ресторанна справа. У підручнику розглядаються питання організаційної структури барів в Україні, їх технічного оснащення, технології приготування коктейлів та напоїв, організації роботи барменів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Шамян, Сергій Маісович
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

9.
Б 99292
   65.9(4УКР)42
   Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    За стійкою бару [Текст] : навч. посіб. / Володимир Сергійович Ростовський. - Київ : Кондор, 2016. - 410 с. - Бібліогр.: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 136 грн.
ББК 65.9(4УКР)422.4я73 + 65.422.4я73
Рубрики: Ресторани
   Установи громадського харчування

   рестаранно-готельний бізнес

Аннотация: Книга презентує теми, пов'язані з торговельно-виробничою діяльністю барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена, технологія приготування різноманітних напоїв, форми обслуговування відвідувачів тощо. У зв'язку з цим книга має за мету: надати допомогу щодо підготовки менеджерів у галузі барної діяльності, спеціалістів готельно-ресторанного бізнесу; може бути використана барменами та особами, які пов'язані з діяльністю барів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

10.
Б 77527.
   001
   Р 83


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Основи наукових досліджень та технічної творчості [Текст] : підруч. для студ. спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Володимир Сергійович Ростовський, Наталія Віталіївна Дібрівська ; Полтав. ун-т споживч. кооперації України. - Київ : ЦУЛ, 2016. - 95 с. - Бібліогр. на початку тем. - ISBN 978-966-364-873-6 : 75 грн.
УДК
ББК 72.5я73
Рубрики: Дослідження
   Наукова діяльність

   Винахідництво

   Технічна творчість

Аннотация: Розглядається роль науки в сучасному суспільстві, висвітлюються основи методології теоретичного й експериментального досліджень, методичні підходи з формулювання теми, мети й завдань наукового дослідження. Значна увага приділяється питанням організації роботи в процесі дослідження, накопиченню та обробці наукової і технічної інформації, організації проведення й обробки експериментів та оформленню результатів наукової роботи.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Наталія Віталіївна; Полтав. ун-т споживч. кооперації України
Экземпляры всего: 1
ЗРФ (1)
Свободны: ЗРФ (1)
Найти похожие

 1-10    11-16 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)