Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
 Найдено в других БД:БД "Краєзнавство" (9)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Сири<.>)
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.
Б 79477
   36.9
   К 90


   
    Кулинария из творога : 300 вкуснейших предложений [Текст] / авт.-сост. Е. А. Еленевская. - 6-е изд. - Ростов н/Д : Феникс; Донецк : Кредо, 2009. - 156 с. - (Без проблем). - ISBN 978-966-469-085-7 (в пер.) : 41 грн 9 к.
ББК 36.992.8
Рубрики: Кулінарія
   Кухня

   Сири

   Страви


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
   6П8
   Г 77


    Граников, Д. А.
    Советский сыр [Текст] / Д. А. Граников. - М. : Пищепромиздат, 1947. - 409 с. : ил. - (В пер.): 30 р.
РУБ 6П8.725
Рубрики: сири
   молочні продукти

   сироварство

   молочні виробництва


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
   6П8.7
   В 17


    Ван-Слайк
    Сыр [Текст] : рук. по пр-ву американ. сыра Чеддар и некоторых др. разновидностей сыра / Ван-Слайк ; В. Прайс ; пер. с англ. И.П. Ивановой и В.С. Сандомирской ; под ред. Д.А. Граникова. - пересмотр. и доп. изд. 1936 г. - М. ; Л. : Пищепромиздат, 1938. - 231 с. - (В пер.) : 4 р.
РУБ 6П8.725
Рубрики: сири
   молочні продукти

   сироварство

   молочне виробництво


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
В 12088
   36.95
   И 59


    Инглиш, Эшли.
    Домашний сыр, творог, йогурт, масло и другие продукты из молока [Текст] : рецепты и технология / Эшли Инглиш ; пер. с англ. М. Гребенюк. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2014. - 128 с. : ил. - ISBN 978-966-14-7708-6 (в пер.) : 119 грн.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти
   Вершкове масло

   Морозиво

   Сири

   Харчові продукти


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Гребенюк, М. \пер.\
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Найти похожие

5.
В 12138
   36.9
   Г 60


    Голиенко, Анна.
    Домашние сырники, творожники, запеканки, ватрушки, чизкейки и другие блюда из творога [Текст] : пироги, пончики, сочники, оладьи, булочки, куличи, печенье, кексы, пирожные, суфле, маффины, торты / Анна Голиенко. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2016. - 95 с. : ил. - ISBN 978-966-14-9338-3 (в пер.) : 108 грн.
УДК
ББК 36.992.8
Рубрики: Кулінарія
   Сири

   Пироги

   Запіканки

   Торти

   Млинці


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова
Экземпляры всего: 2
ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Свободны: ДЕТ (1), ЗРФ (1)
Найти похожие

6.
Б 99413
   36.9
   С 30


    Семёнова, Светлана Владимировна.
    Вкусный сыр [Текст] / Светлана Владимировна Семёнова. - Харьков : Клуб семейн. досуга, 2016. - 318, [1] с. : ил. - На пер. в подзаг. : Сулугуни. Брынза. Адыгейский, плавленный, копченый. . - ISBN 978-617-12-0529-1 : (в пер.) : 110 грн.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири
   Молочні продукти

   Сироварство


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1), ЗРФ
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

7.
Б 100927
   637
   Т 38


   
    Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / ред.: П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Унів. кн., 2016. - 158 с. : іл. - Бібліогр. : с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 108 грн.
УДК
Рубрики: Сири
   Молочні продукти

   Сироварство


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Гурського, П. В. \ред.\; Перцевого, Ф. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

8.
   6П8.7
   Н-63


    Николаев, А. М.
    Технология сыра [Текст] : учебник / А. М. Николаев. - Изд. 4-е, перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 327 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 323. - (В пер.) : 75 к.
РУБ 6П8.7
Рубрики: Сири
   Технологічні процеси

   Навчальні видання


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ДЕТ
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
Б 100927.
   637
   Т 38


   
    Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Унів. кн., 2019. - 157 с. : іл. - Бібліогр. : с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 90 грн.
УДК
Рубрики: Сири
   Молочні продукти

   Сироварство

   Харчові виробництва

   Молочне виробництво

   Харчові продукти

   Хіміко-технологічні процеси


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Гурського, П. В. \ред.\; Перцевого, Ф. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ОК/ДЕТ (1)
Свободны: ОК/ДЕТ (1)
Найти похожие

10.
Б 107414
   637.3
   Т 38


   
    Технологія сиру [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Юрій Григорович Сухенко, Галина Євгенівна Поліщук, Рімгаудас Йозефович Раманаускас, Тетяна Іванівна Шингарева ; за ред. Ю. Г. Сухенка ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : ІНКОС, 2018. - 411 с. : іл. - Бібліогр.: с. 406-407. - ISBN 978-617-598-122-1 (в опр.) : 250 грн.
УДК
Рубрики: Сири
   Молочні продукти

   Сироварство--технологія

Аннотация: У підручнику систематизовано наукові досягнення і практичний досвід науковців та інженерів-технологів сироробної галузі України, Литви і Білорусі. Зокрема, наведено сучасну кваліфікацію сирів, вимоги до якості молока, особливості застосування бактеріальних заквасок, молокозсідальних ферментів, викладено технологію нових видів сирів, зокрема термокислотних, плавлених, з врахуванням сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості та апаратурного оформлення технологічних процесів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Поліщук, Галина Євгенівна; Раманаускас, Рімгаудас Йозефович; Шингарева, Тетяна Іванівна; Сухенка, Ю. Г. \ред.\; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)