Главная Упрощенный режим Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог книг - результаты поиска

Вид поиска

Лічільник відвідувань
Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=зерноборошняні продукти<.>)
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.
Б 63727
   36.82
   Н 66


    Нилова, Людмила Павловна.
    Товароведение и эвспертиза зерномучных товаров : учеб.для вузов / Людмила Павловна Нилова. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 410,[1] с. : ил. - Библиогр.: с.410-411. - ISBN 5-901065-88-3 : (в пер.): 111 грн 89к.
ББК 36.82-9я73
Рубрики: зерноборошняні продукти

Держатели документа:
ОУНБ ім.О.Гмирьова т/о
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
Б 65482
   36.8
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Львів. комерц. акад. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 383,[1] с. - Библиогр.: с.363-381 . - ISBN 966-364-359-9 (в опр.) : 47 грн 85 к., (в опр.) : 51 грн. грн 85 к.
УДК
ББК 36.83-9я73
Рубрики: Зерноборошняні продукти
   Якість


Держатели документа:
Миколаівська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім.О.Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лозова, Т. М. , т/о, ОПСГ
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Б 79513
   36.82
   М 59


    Микулович, Лариса Сергеевна.
    Товароведение и экспертиза зерномучных товаров [Текст] : учеб. пособие для вузов / Лариса Сергеевна Микулович, Д. П. Лисовская. - Минск : Вышэйшая шк., 2009. - 480 с. : ил. - (ВУЗ). - Библиогр.: с. 478. - ISBN 978-985-06-1699-9 : (в пер.): 358 грн 8к.
УДК
ББК 36.82-9я73
Рубрики: зерноборошняні продукти
   товарознавство

   харчові продукти

   зерно

   макаронні вироби


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова

Доп.точки доступа:
Лисовская, Д.П. ВПНД
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
   6П8
   Б 87


    Братухин, А. М.
    Технология переработки зерна [Текст] / С.И. Щербаков. - М. : Заготиздат, 1945. - 209 с. - 25 р.
РУБ 6П8.15
Рубрики: зерноборошняні продукти
   переробка

   зернові культури


Держатели документа:
Миколаївська Обласна Універсальна Наукова бібліотека ім. О. Гмирьова ЗФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
В 9374.
   658
   Т 50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / О. Г. Бровко [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Київ : Кондор, 2018. - 729 с. : іл. - Бібліогр.: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 (в опр.) : 600 грн.
УДК
Рубрики: Молочні продукти
   Товари

   Овочі

   Харчові продукти

   М'ясні продукти

   Зерноборошняні продукти

   Кондитерські вироби

   Смакові продукти

   Навчальні видання для вищої школи

Аннотация: Навчальний посібник є курсом з товарознавства усіх груп продовольчих товарів. В ньому наведено відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання. Також подано питання для контролю знань, тести та ситуації до розділів.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Бровко, О. Г.; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Экземпляры всего: 1
ДЕТ (1)
Свободны: ДЕТ (1)
Найти похожие

6.
   6П9.8
   Т 50


   
    Товароведение сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Л. Н. Любарский [и др.]. - Москва : Колос, 1980. - 367 с. - Библиогр.: с. 362-363. - (В пер.) : 1 р. 20 к.
РУБ 6П9.83 (075)
Рубрики: Техніка
   Навчальні видання

   Товарознавство

   Сільськогосподарські продукти

   Зерноборошняні продукти

   Овочі та фрукти

   Товари продуктів тваринництва


Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Любарский , Л. Н. ЗРФ
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
Б 107379
   664
   Б 83


   
    Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба [Текст] : монографія / В. І. Дробот [и др.] ; за ред. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 188 с. - Бібліогр.: с. 181-183. - ISBN 978-966-97641-4-0 (в опр.) : 150 грн.
УДК
Рубрики: Хліб
   Хлібні вироби

   Хлібопекарське виробництво

   Борошно

   Зерноборошняні продукти

Аннотация: У монографії розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти та однозернянки, цільнозер-нового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп’яних культур і шро-тів рослинної сировини. Наведено результати досліджень з визначення ефективності їх використання в технології хліба з оздоровчими властивос-тями, висвітлено інформацію щодо результатів дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні та органоле-птичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.

Держатели документа:
Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Михонік, Л. А.; Семенова, А. Б.; Лендиш, Н. О.; Дробот, В. І. \за ред.\; Нац. ун-т харч. технологій
Экземпляры всего: 1
ОК (1)
Свободны: ОК (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)