Поисковый запрос: (<.>S=Консервне виробництво<.>) |
Общее количество найденных документов : 42
Показаны документы с 1 по 10 |
|
1.
| 6П8.4 А 64
Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям [Текст] / Н. Н. Мазохина-Поршнякова [и др.]; под ред. Н. Н. Мазохиной-Поршняковой. - Москва : Пищевая промышленность, 1977. - 472 с. - Библиогр.: с. 456-467. - (В пер.) : 1 р. 50 к.РУБ 6П8.4 - 060.3 Рубрики: Техніка Харчові виробництва Консервне виробництво Мікробіологія-харчові продукти Контроль - якість
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Мазохина-Поршнякова, Н. Н.; Мазохина-Поршнякова, Н. Н. \ред.\
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
2.
| 6П8.6 А 90
Асептическое консервирование плодоовощных продуктов [Текст] / В. И. Рогачев [и др.] ; под ред. В. И. Рогачева. - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 287 с. - Библиогр.: с. 279-282. - (В пер.) : 1 р. 30 к.РУБ 6П8.61 Рубрики: Техніка Харчові виробництва Переробка Овочі Плоди Консервне виробництво
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Рогачев , В. И.; Рогачев, В. И. \ред.\
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
3.
| 6П8 В 75
Воробьев, Степан Григорьевич. Основы автоматизации технологических процессов винодельческого и консервного производств [Текст] : учеб. пособие для техникумов / Степан Григорьевич Воробьев. - Москва : Пищевая промышленность, 1967. - 208 с. - Библиогр.: с. 202-203. - (В пер.) : 54 к.РУБ 6П8 Рубрики: Техніка Харчові виробництва Виноробство Консервне виробництво Автоматизація Технологічні процеси
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
4.
| Б 105510 664 Г 52
Гладушняк, Олександр Карпович. Технологічне обладнання консервних заводів [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Олександр Карпович Гладушняк. - Стер. вид. - Херсон : Вид. Грінь Д. С., 2018. - 348 с. - Бібліогр.: с.347. - ISBN 978-617-7243-92-1 (в опр.) : 205 грн. Рубрики: Консервне виробництво Харчові виробництва Харчове обладнання Промислове обладнання Навчальні видання для вищої школи Аннотация: В підручнику описано технологічне обладнання консервних виробництв за останніми досягненнями науки і техніки. Наведені конструкції, будова, принцип дії машин, апаратів і ліній консервного виробництва. Розглянуто такі технологічні процеси та обладнання, що забезпечують: миття сировини та споживчої тари; сортування та калібрування сировини; очищення та відокремлення їстівних та неїстівних тканин сировини; подрібнення різних продуктів; пресування для виготовлення рідкої фази та наповнення споживчої тари продуктами, що консервуються. Надано математичні розрахунки технологічних машин та апаратів.
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Экземпляры всего: 1 ОК/ДЕТ (1) Свободны: ОК/ДЕТ (1) Найти похожие
|
5.
| 6П8.4 Г 75
Градштейн, Яков Симхович. Резервы и повышение эффективности плодоовощного консервного производства [Текст] / Яков Симхович Градштейн, Габриэль Михайлович Данюшевский ; ред. В. П. Грузинов . - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 144 с. - 49 к.РУБ 6П8.4 Рубрики: Техніка Переробка овочів Переробка плодів Консервне виробництво Ефективність
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Данюшевский, Габриэль Михайлович; Грузинов , В. П. \ред.\
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
6.
| 6П8.7 Г 85
Гришин, Михаил Александрович. Производство молочных консервов [Текст] : учеб. пособие для вузов / Михаил Александрович Гришин, Федор Семенович Соколов. - Киев : Вища шк., 1982. - 216 с. - Библиогр.: с. 214. - (В пер.) : 70 к.РУБ 6П8.72 (075) Рубрики: Техніка Навчальні видання Консервне виробництво Молочні консерви
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Соколов, Федор Семенович
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
7.
| 6П8.4 Г 96
Гусаковский, Захар Павлович. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] : учеб. пособие / Захар Павлович Гусаковский , Василий Алексеевич Очкин . - Москва : Пищевая промышленность, 1970. - 400 с. - Библиогр.: с. 393-394. - (В пер.) : 56 к.РУБ 6П8.4 Рубрики: Техніка Навчальні видання Харчові виробництва М'сна промисловість Консервне виробництво
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Очкин , Василий Алексеевич
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
8.
| 6П8.4 Д 45
Дикий, Борис Федорович. Автоматизация консервного производства [Текст] / Борис Федорович Дикий , Александр Федорович Фан-Юнг. - Москва : Пищевая промышленность, 1966. - 343 с. - Библиогр.: с. 336-341. - (В пер.) : 1 р. 32 к.РУБ 6П8.4 Рубрики: Техніка Консервне виробництво Автоматизація Засоби
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Фан-Юнг, Александр Федорович
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
9.
| 6П8.4 Д 45
Дикис, Михаил Яковлевич. Технологическое оборудование консервных заводов [Текст] : учебник для техникумов / Михаил Яковлевич Дикис , Александр Николаевич Мальский . - Изд. 4-е, перераб. и доп. - Москва : Пищевая промышленность, 1973. - 424 с. - Библиогр.: с. 416-417. - (В пер.) : 1 р. 15 к.РУБ 6П8.4 Рубрики: Техніка Навчальні видання Консервне виробництво Технологічне обладнання
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Мальский , Александр Николаевич
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
10.
| 6П8.4 К 73
Котельников, Анатолий Феофанович. Современные закаточные машины для металлической и стеклянной тары [Текст] : учеб. пособие / Анатолий Феофанович Котельников , Евгений Павлович Авраменко, Евгений Ильич Колесник . - Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 152 с. - Библиогр.: с. 150. - 25 к.РУБ 6П8.4 (075) Рубрики: Техніка Навчальні видання Консервне виробництво Обладнання Консервовані продукти
Держатели документа: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека Доп.точки доступа: Авраменко, Евгений Павлович; Колесник , Евгений Ильич
ДЕТ Свободных экз. нет Найти похожие
|
|
|